Spillet endte i en 1-1 draw, men elfenbenskysten kvalifiserte 4-2 på aggregat.

Til tross for å miste 7-6 til La Furia Roja, sa Cesare Prandelli, treneren til Azzurri, at fosterbarnets prestasjoner var så rørende. Det spilte uten mål i hele spillet, for Italia har gjort det beste i kampen.

Cesare Prandelli holdt sitt løfte om å presentere et hemmelig våpen mot Spania, ved hjelp av en 3-4-2-1 formasjon. Antonio Candreva arsenal fotballdrakt og Claudio Marchisio støtter bevegelsen av Alberto Gilardino i angreplinjen, mens Christian Maggio og Emanuele Giaccherini stod på vingene. I mellomtiden endret Spania nesten ikke lagets beste arrangement med Fernando Torres som spydspissen.

Italia tok først en tur i straffesparkkonkurransen. Candreva netted gjennom gjennomføringen. Inntil femte utførelsen har alle eksekutører gjort det bra, inkludert De Rossi som mislyktes på Euro for fem år siden, møtte den samme motstanderen. Hopp igjen til UCLs høydepunkter video fra Benfica vs Olypiakos, som chelsea fotballdrakt burde ende like sterkt, tidlig i morges.

Den sterke støtten hjemme garanterte ikke Benfica å kunne kaste Olympiakos. Begge lagene må til slutt motta en andel av poeng med en poengsum på 1-1 i Champions League fortsatte.

Olympiakos utmerker seg først gjennom Alejandro Dominguez. For ikke å være flau, kan Benfica bare utligne i siste øyeblikk minutter gjennom Oscar Cardozo.

KrystalJa fodboldtrøjer børn CelestaMo

SashaMeye billiga Fotbollströjor KentonTwq

SeanAngel fußballtrikots MelvaCerv

KatlynNdj fußballtrikots Günstige BoyceDugg

AlvaLarry maglie calcio poco prezzo LeoAbreuo

DianSavoy Günstige fußballtrikots Nealvfmm