Clinton real madrid tröjor barn Bryant

Det var en throwback till den taktiska layouten som tidigare tränare Miguel Herrera installerades\. Det verkade vara meningsfullt både på papper och i praktiken under 90 minuter\. Wingbacks Paul Aguilar och Miguel Samudio är skickliga på att komma framåt och den extra försvarskänsliga kroppen i mitten av banan gav grunden för offensiva spelare som Dario Benedetto, Rubens Sambueza, Osvaldo Martinez och Oribe Peralta att lysa\.

Resultatet var en 5-0 juventus tröja rivning av Chiapas i Estadio Azteca som påminde alla hur mycket talang klubben har\. Spelare för spelare America är det bästa laget i Clausura och förra lördags match gav en mall som rörde fram emot hur bra det kan vara\.

Chivas borde bekvämt röra sig bort från nedstigningsfaren denna Clausura, speciellt med den tidigare Mexiko tränaren Jose Manuel ‘Chepo’ de la Torre vid roret\. Nio av de 14 spelare som använts i söndagens 0-0-röst mot Veracruz har spelat för fotbollskläder barn det mexikanska landslaget\. Den riktigt berättade staten är dock att ingen Chivas-spelare garanteras en plats i El Tri för närvarande\.

Dessa är mörka och oroande lag för Chivas, som spelar första platsen Cruz Azul bort nästa helg, och trycket är återigen intensivt i Guadalajara\. Chivas är nu bara tre punkter ovanför Puebla och precis före Leones Negros i nedläggningsbordet\.