Deneen Valencia trøjer børn Kathryn

Bradley ramte posten i anden halvdel med en anden lang række indsats; Christian Pulisic gik på en skøre runde og fik et skød op, kun for at savne målet. Mexico havde også chancerne Hector Herreras frispark ramte træværket, og Javier Aquino vil rue en sen mulighed ved den fjerneste post, som han fancied på.

Samlet set stakkede USA med planen og kom ud med et værdifuldt punkt. Hvor værdifuldt var det? Juventus trøjer børn Cameron kaldte oprindeligt resultatet ‘en massiv gevinst for os’, inden han korrigerede sig selv og indbegrebet både dens betydning i stillingen og det psykologiske løft, den vil give.

Der vil altid være sammenligninger mellem, hvad Arena gjorde på søndag og hvad hans forgænger Jurgen Klinsmann gjorde i november. På den kolde nat i Columbus startede Klinsmann en VM-kvalifikationskamp i hvad han også kaldte 3-4-3 mod det samme Mexico-hold og så på, at det blev revet i rifter i ca. 25 minutter. Valencia trøjer børn Efter diskussion med sine spillere, vendte Klinsmann tilbage til en 4-4-2, men der var allerede sket skade i, hvad der til sidst blev 2-1 nederlag.

Brad Guzan roser de amerikanske aktørers arbejde foran ham for at forstyrre Mexico i Azteca.

Omstændighederne i denne sag var forskellige. November-kampen var hjemme, hvor USA skulle forventes at bære i det mindste noget af spillet.