Ezra fodboldtrøje LeviSiem

na mbemhan %EF%BBtidligere Barcelon

Påvirkningen af ​​Neymar leavingVives påpegede, at ifølge resultaterne af undersøgelsen, at det ikke synes, at Neymar forlader til Paris Saint-Germain har haft en negativ indvirkning på mærket.

I manchester united trøje hvert fald ikke i september, da undersøgelsen var færdig.

‘I Brasilien er vi ikke kun den førende klub med hensyn til viden og efterfølger, men vi er sportsmærket med den største viden og anerkendelse i Brasilien,’ fortsatte Vives.

Messi ‘s vægt ‘Det er klart, at have den bedste spiller i historien har indflydelse på værdien af ​​Barcelona mærket’, bemærkede han.

liverpool fodboldtrøje børn

Den tidligere Barcelona-spiller Jeffren Suarez har nu sin handel med den schweiziske Super League med Grasshopper Club Zürich, et hold hvor han er så glad som på noget tidspunkt siden han var ved Camp Nou, et stadion, der stadig har sin yndlingshukommelse og scorer den femte mål i 5-0 nedrivning af rivaler Real Madrid tilbage i 2010.

Som om at bevise, hvor godt han føler sig nu, efter en frustrerende tid i Portugal især, hjælper fire mål og fire i 17 kampe – direkte deltagelse i et mål hvert 163 minutter – er den bedste tilbagevenden af ​​hans karriere hidtil.

Selv om det har været seks år siden du forlod FC Barcelona, ​​er du stadig mest

tæt forbundet med dem, efter at have tilbragt syv år der og gøre din

vejen til første hold via ungdomsgrupperne. Det var en tid med stor succes for

klubben så ser tilbage, er du skuffet over ikke at have lavet mere

udseende i første hold i den periode? ‘Det var utvivlsomt en god tid, og jeg spillede mange minutter. Jeg nød det første år mere end det andet, fordi det ikke var let at komme i holdet, at være den bedste Barcelona i historien, som skal respekteres. ‘