Gaye Barcelona Trøjer Candice

Sammen med sin kollega Dullah, som også stadig er i grundskolen i Tanah Merah, Bangkalan, er Rizal uheldig på tværs fra et løb til et andet løb\. Derudover er der stadig mange senior jockeys, der stadig giver ånden til næste generation\.

I karapan kommer køerne i en tilstand af tæve\. Ikke underligt, at der på nogle steder stadig er en voldsstrategi, der farvede hver karapan\. For eksempel en ko, der blev ramt med træ, Liverpool Trøjer så den stive del af hans rumme fuld af blodhældning\. En del af koens øje gives balsam, så kogen ser vred og vild ud, når den kører\.

Desuden er en mørk side stadig farve traditionen\. Både skjult og åbent er gambling stadig i gang\. Store spil er lavet for en idoliseret koes skyld\.

Faktisk har karapan mange ansigter\. Fordi, hvad der sker er faktisk en prestigefyldt race mellem ejerne af køer\. Især når de konkurrerer i Gubernatorial Cup, at arrangementet er så prestigefyldt\. Den meget forventede Juventus Trøjer begivenhed af Madurese\. En begivenhed, der hjælper med at bevare traditioner fra generation til generation\. USA SILU TEMPERATURES officielt indviet\. Den nye task force var jumbo\. Power 228 personale\. Det siges, at de er det valgte folk\. Afledt af forskellige ministerier og statslige agenturer\. Kemenko Polhukam, Politi, anklagemyndighed, Kemendagri, Kemenkum HAM, Statens intelligensagentur, TNI, Center for Finansiel Transaktionsrapportering og Analyse, indtil Ombudsmanden RI\.