Jacklyn FannieHa

‘Austin blir snabbt en mycket internationell destinationsstad, den växer väldigt fort, alla dessa människor kommer typiskt från kusterna, New York, LA’, säger Josh Babetski från MLS i Austin-supportrar som han satt i blekarna bakom sig en av Guerrero Parks fält.

‘Austin saknar de viktigaste konst- och nöjesställen för en befolkning som växer så stor och … vill ha sådana tjänster och Liverpool Tröjor möjligheter. När du tittar på oss utan att ha en stor liga, något och fotboll är den enda realistiska kandidaten för det, känns det verkligen som en no-brainer för att stödja att föra in i staden. ‘

Fotbollströjor

Austin verkar ha samma slags demografiska, kulturella och ekonomiska ingredienser som har gjort Portland och Seattle till MLS hotbeds – spara, det vill säga för en storied fotbollstradition.

Det är ett av de snabbast växande storstadsområdena i landet, numera numrerar mer än två miljoner människor, som har fördubblats i två decennier. Regionen är mer populär än San Jose, Nashville – tilldelas bara en MLS-franchise – och Columbus.

  Austin är en stor college sportstad – behöver det ett MLS-lag? Fotografi: USA idag Sport / Reuters / USA Today Sports

Men Austins kultur och politik föder oro över miljöpåverkan från stora projekt, ett åtagande att bevara gröna utrymmen och misstro mot genomgripande företagsinflytande. En kort promenad från parken svärmade arbetare i fluorescerande västar över en sjöplats där Silicon Valley-jätten, Oracle, bygger en kontorscampus omgiven av nya lägenskomplex riktad mot unga yrkesverksamma – tecken på gentrifikationsvågen som växer från det nu dyrbara centrum av staden till billigare söder och öster.

LydiaEngl fodboldtrøjer GeniePont

ArielleDo maglie calcio KaiBockma

MarioMcGe maglie calcio a poco prezzo JuliaAmie

Jacksoncg fotbollströjor barn MichaelaZ

Victorina fodboldtrøjer JermaineB

MakaylaDa fodboldtrøjer børn FosterRow