Jenny Roma trøje Leonora

Illarramendi, 25, kom sammen for Los Blancos for to år siden fra La Real i en overførsel på 32,2 mio. €.

Den spanske international spillede 41 spil til Bernabeu-outfit i alle konkurrencer i sidste sæson, men startede kun i 15.

Den spanske press rapporterede for nylig, at han kunne vende tilbage til San Sebastian i sommer for at tjene regelmæssig spilletid – men Aperribay har afvist spekulationen.

Brasiliansk fremad Jonathas, der Manchester City trøje scorede 14 mål i La Liga sidste sæson med Elche, underskrev denne uge for den baskiske klub.

Outfitet havde tidligere underskrevet to spillere på udlån til kampagnen 2015-16 – Mexicansk forsvarer Diego Reyes fra Porto og portugisisk vinder Bruma fra Galatasaray.

Illarramendi er blevet sammenlignet med den tidligere Real Star Xabi Alonso og er under kontrakt med klubben indtil juni 2019.

Han har udvist en frustrerende preseason, der sidder ude mod Manchester City og Inter Milan efter at have Roma trøje opretholdt en muskelskade i træning i Melbourne, Australien.

Illarramendi forventes at savne torsdagens internationale mesterskabsmatch mod AC Milan i Shanghai Kina.

Den baskiske-fødte spiller er bag Luka Modric og Toni Kroos i hakkeordningen og skal også konkurrere om minutter med den brasilianske midtbanespiller Casemiro.

Casemiro vendte tilbage til Real tidligere i sommer efter en vellykket sesong på lån hos Porto.