Joesph Arsenal trøjer børn Wilford

Fleksibilitet er én ting; forvirring og ikke at vide ens eget sind er helt andet.

Der er ringe tvivl om hvor gode nogle af disse spillere kan være, fordi de har vist deres potentiale ved flere lejligheder. Konsistens er nøglen. For mange af dem er farlige i deres forbipasserende og har også tendens til at forsvinde, når det bliver hårdt.

Spillere som Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Roberto Firmino og Sadio Mane kan være dødelige på deres dag, og hvis de Monaco trøjer børn kan få den rigtige platform, kan de udføre en meget høj standard. Daglige opgaver af hårdt arbejde, defensiv organisation og soliditet skal komme fra træningspladsen og kan være mere vejledende for, hvor langt Klopp har udviklet sig.

Fans vil være tilbøjelige til at være tålmodige og acceptere en konkret forbedring. Det er vigtigt, at holdet lærer at gå, før det kan løbe, og uovervejede drøftelser på Liverpools del i titelløbet vil kun ende i skuffelse for dem, der forkæler dem.

Liverpool kan være meget godt – som 4-0 sejren over Chelsea trøjer børn Barcelona har vist sig stærkt – men de kan også være meget dårlige. Konsistens vil være det største problem.

Skader på nøglespillere, som den berygtede Sturridge, kan hæmme ethvert forsøg på at få et løb af anstændige resultater.

Liverpool har en anden potentiel klæbrig start på sæsonen, og at slippe for mange point tidligt vil hæmme deres sæson samlet som det har gjort så mange gange før.