Justina Bayer Leverkusen trøje KaleyBi

£ 35m er en masser af mønt at bruge til en spiller, der ikke udfører deres evner, så begge bedre har en plan om at få Gotze tilbage på sporet.

Mirroren rapporterer, at Juventus-pistolen Alvaro Morata skal tage udgangen, mens Manchester City og Arsenal krypterer for at få sin underskrift. Rapporten siger, at siden Morata var et Real Madrid-produkt, kan de drage fordel af salget via en tilbagekøbsklausul ved at Barcelona trøje vende om og sælge Morata til enten Arsenal eller City. Madrid-præsident Florentino Perez indsatte en klausul på 33 mio. Kr. I sin aftale, men kunne købe ham tilbage fra Juventus for så lidt som £ 25 mio. , Og derefter sælge ham til interesserede parter for £ 40 mio.

Spurs er sat til at gå på en sommer shopping spree, med nyligt underskrevet manager Mauricio Pochettino leveret et £ 60m sommerbudget af klubben ifølge Daily Mail. Prime mål for udgifterne spree omfatter Arsenal trøje Marseille angriber Michy Batshuayi og Mainz vin Yunus Malli. Rapporten siger også, at der er mulighed for, at Ryan Mason, Nabil Bentaleb og Nacer Chadli alle forfølges af andre klubber, da Pochettino scrambles for at samle et hold, der kan klare rigene i Champions League fodbold.

Southampton s hollandske mastermind Ronald Koeman er oven på Evertons ledelseshandliste, ifølge Daily Mail.