Krystle Ajax trøjer børn HubertB

Og i stedet for at udveksle yderligere torner med hollandskeren har han nu forsøgt at afslutte sin ordkrig.

Den bosniske internationale midtbanespiller scorede det tredje mål for Serie A-mestere en halv time efter at sparken begyndte at rykke bolden ind i nettet efter et skud fra rebounden ramte kun tværstangen.

Sassuolo slog tilbage et mål kort efter, men Juventus dominerede bagefter og hævdede deres tredje sejrvinde, og opretholdt deres 100 pct. Rekord.

Parolo, Arsenal trøjer børn der blev bragt ind af SS Lazio i 2014 og tidligere spillet for flere klubber, herunder Cesena og Parma, vil være 35 år, når den nye aftale slutter mindre end fire år.

Marco Parolo havde været så forbundet med sin flytning til Chelsea i transfermarkedet sidste sommer med sin tidligere leder i det italienske internationale hold, der for tiden coacher Blues, og vil have ham til at spille på Stamford Bridge. Alessio Cerci har længe været ivrig efter at deltage Chelsea trøjer børn i Atletico Madrid og er rettet mod et træk i januaroverførselsvinduet, ifølge rapporter fra italiensk udløb Corriere dello Sport.

Den tidligere Roma Torino og Fiorentina-spiller er i øjeblikket i fuld gendannelsesfase fra skade og synes at have sat sine seværdigheder på et skridt ud om vinteren med nogle klubber, der allerede er ivrige efter at rekruttere ham, når overførselsvinduet genåbner.