Mitch Napoli Trøjer MargotA

Guardiola følte sidste sæsons underperformance var ned til spildende efterbehandling lige så meget som dårlig forsvar og til trods for at rakke op syv mål mod Real og Spurs var der tegn på, at de stadig mangler hensynsløshed\.

Aguero og Gabriel Jesus begge afsluttede turen uden at score og savnede en række gode muligheder, og City undlod at finde nettet mod United trods at kontrollere meget af spillet\.

Raheem Sterling, som er blevet kritiseret for sin afslutning, gjorde mindst mindst to gange, men Real Madrid Trøjer Guardiola håber, at sidste sæson ikke er i stand til at fortsætte i endnu et år\.

Steve Nicol er bekymret for Joe Harts fremtid efter et mislykket lån med Torino\.

Ederson har været i god form for Benfica denne sæson\.

Det var passende, at Benfica målmand Ederson Moraes var den sidste spiller til at røre bolden, da Lissabon-giganterne afsluttede dobbelten i søndagens portugisiske Cupfinale mod Vitoria Guimaraes\.

Med Benfica, der havde en 2-1 føring, svingede en desperat Vitoria-side i et frispark, men der var kun en vinder, den høje brasilianer kom langt væk fra sin linje Chelsea Trøjer og hoppede højt og hævdede bolden, hvorefter dommerens sidste fløjte udløste fejringen\.

Talte blandt de glædeligt Benfica-spillere på banen, indrømmede Ederson: ‘Det var sandsynligvis mit sidste spil i en Benfica-skjorte’, alt sammen end at bekræfte rygterne, der havde rystet hele weekenden, at den 23-årige ville deltage i Manchester City for mere end verdensmagasinet på 33 millioner pund til en målmand, der blev betalt af Juventus til Gianluigi Buffon i 2001\.