Ned fotballdrakter 2018 DickMacl

Her er listen over spillere som er gratisagenter og omsettelige lønninger som starter i januar. Vær forsiktig, det er noen store navn du vet.

Januaroverføringsvinduet er bare seks uker unna, og når en spiller er åpen, hvis kontrakt utløper om sommeren, kan man begynne å forhandle neste trinn.

Men listen over kvalifiserte spillere til å gjøre det kan overraske deg, med likeså John Terry, Zlatan Ibrahimovic og Xabi Alonso som nærmer Valencia Fotballdrakt seg slutten av deres nåværende kontraktperiode. Og så langt har hver klubb ikke tilbudt en kontraktstillelse.

Rapportert av Speilet, gjennom fotballhistorien er det bare 25 spillere som kom inn i listen over skrivere 500 mål eller mer. En av dem er Ronaldo. Blant spillerne er det fem spillere som klarte å score mer enn 700 mål gjennom hele karrieren.

Denne tyske legenden er kjent som et tørstbombermål både i tysk landslag og med Bayern München. Sammen med Panzer-laget pakket han 68 Valencia Fotballdrakt mål fra 62 opptredener. I 7 sesonger med Bayern München scoret han 398 mål i 453 kamper. Gjennom sin karriere registrerte han 735 mål.

Angriperen som kalt Mighty Magyars er en støttespiller av det ungarske landslaget. Han pakket 83 mål fra 84 internasjonale kamper. Han er også den eneste aktøren i fotballhistorie som kan score 4 mål i Champions League-finalen.

GrazynaPa maglie calcio poco prezzo NLBElbab

GlenElwel billiga fotbollströjor RGTIvahb

ShelbyVan fußballtrikots JorgeHare

HershelMi maglie del calcio WilliamsS

IWZGidget fußballtrikots kinder AprilHunt

LucilertK billige fotballdrakter SerenaRiv