Paulette LuzDion

Därför tror jag att min tid här har upphört.

Nu har jag, i enlighet med klubbens stadgar, presenterat min oåterkallelig uppsägning av ordförandeskapet i FC Barcelona till styrelsen.

Rosell sa att han hade haft många triumfer och tragedier hos de spanska jättarna men erkände att den senaste skandalen hade lett till att hans familj fick hot och personliga attacker.

Under dessa fyra år har vi haft och lidit för att vi är Barcelonistas precis som Chelsea tröja många generationer Blaugranas har haft och lidit i mer än ett sekel.

Under alla dessa år har vi sett att våra framgångar är resultatet av våra segrar på planen och att övervinna otaliga hinder från planen: politiskt, externt och vad som är värre, ibland är trycket från vår egen miljö.

Enligt honom betalas två budbärare Rp50 miljoner av den flygplats som fortfarande är under utredning. Lönen är planerade att ges efter shabu till köparen.

Miljöobservatör från Padang State University, sade Indang Dewata, det är olyckligt att Chelsea tröja det finns tjänstemän som gör försäljning och inköp av mark, sedan rensade den skyddade skogen och mangroverna i området Mandeh, Pessel.

Enligt honom, om clearing inte görs med strategisk miljöbedömning och miljökonsekvensanalys, är aktiviteten olaglig.

Han tillade att den sena Regent Pessel Hendrajoni var medveten om obehörig konstruktion och röjning i området, bortsett från den låga övervakningen av den relaterade apparaten i Pessel Regency.