Refugio real madrid kläder Fausto

m och har tjhonom bra Jag trivs varje dag sade

‘Jag är väldigt arg,’ sa Getafes chef José Bordalás. ‘Vi vet att de är väldigt bra i rymden så vi arbetade med att stänga dem. Madrid hade problem med att generera chanser. Jag trodde arsenal tröja barn att det enda sättet att de skulle skada oss var inuti och vi gjorde en förändring för att förhindra det … men det var där målet kom. ‘När det gjorde hoppade Zidane ut från bänken firar.

Efteråt sa han att han skulle titta på Atlético v Barcelona, ​​vilket slutade i en 1-1 rita, ‘som fotbollsfans’. Han skulle också ha sett som en chef som hoppas kunna stänga gapet. Hoppas, men inte oroande. Den privata analysen är annorlunda, men den offentliga personalen förblir. ‘Jag kommer aldrig att förändras,’ har han sagt. ‘Det finns ett ord som jag gillar:’ lugn ‘.’ Det definierar honom och har tjänat honom bra.

manchester city matchtröja

‘Jag trivs varje dag’, sade en leende Zidane på fredag ​​då han förberedde sig för Getafe och tisdags Champions League-besök från Tottenham, vilket kommer att bli hans 101: e match. Hittills har de vunnit 75 av dem; Nederlag mot Betis var bara hans åttonde. Han har vunnit sju titlar – en var 92: e dag.

Claudio Ranieris uppsägning från Leicester City i februari var ett av de mer framträdande exemplen på engelsk fotbolls cykliska och otåliga natur. Italienaren blev avskedad bara nio månader efter de mest osannolika titlarna. Leicester svävar strax ovanför nedgrävningszonen och hade kämpat utan N’Golo Kanté, men Ranieri hade också kryssat genom Champions League-gruppfasen med bara ett mål som gavs i Leicesters första fem matcher. Han har inte riktigt replikerat framgången för sin första säsong i Leicester i sitt nya jobb på Nantes men han har inte förlorat någon av hans defensiva nous.