Saundra Maxwellp

Lokal tidning Sport föreslår att förhandlingar pågår och även om han inte kommer att tvinga avgång , högerbacken gör vad han kan för att få flytten att hända.

Ett långsiktigt överföringsmål för Barcelona, ​​den dagliga spegeln, tyder på att Paris Saint-Germain har gjort förfrågningar om tillgången till Philippe Coutinho. Liverpool, inte intresserad av intresset, har sagt Ligue 1-klubben att det skulle bli coolt 87 miljoner euro om de ville landa 25-åringen. Brasiliens Napoli Tröjor internationella kontrakt är uppdrag i Anfield fram till 2022, en affär som han bara undertecknade tidigare på året. Nyckeln till vad Jurgen Klopp bygger i Merseyside, vilken klubb som helst som vill plocka bort honom kommer att behöva stumpa upp en enorm avgift.

Saker förändras i ögonkastet i fotboll. Fotboll Whispers Index tar de senaste överföringen rykten och ger dem en poäng av fem, Ju högre poäng desto mer realistiska och pålitliga viskar.

Här är dagens fem främsta viskningar för sommaren. Håll ögonen Napoli Tröjor på Transfer Talk för alla de senaste skvallerna.

Alexandre Lacazette har gått med på att lämna Lyon i sommar och underteckna Atletico Madrid, med förbehåll för att den spanska klubbens överföringsförbud lyfts. Jean-Michel Aulas, ordförande i Lyon, bekräftade att det fanns ett muntligt avtal på plats efter en Lacazette dubbelt som hjälpte klubben till en 3-2 seger över Nice i Ligue 1.

ShaunHarp billige fodboldtrøjer RowenaGal

FaustoDyc billiga fotbollströjor TiffanyPh

http://usguide101.com/qa/index.php?qa=435033&qa_1=gabriella-marcelin LaylaHarg GlenThyer

BradyBell fodboldtrøjer børn LyndonBra

KandyGehl maglie calcio FlorianSe

EzequielD maglie calcio DamienBer