Shella Atletico Madrid trøje Lorrine

Som følge heraf fandt politiet tusindvis af cigaretter klar til at sætte i pakken. Hundrede pakker cigaretter pakket inden i kartonen ser også ud til at være klar til at blive markedsført. Moden forfalder mærket. Derfor er de cigaretmærker, der er fundet, registreret af andre virksomheder i Malang og Pasuruan, sagde Manang.

Tidligere Wakasatreskrim Polrestabes Surabaya udtalte, da han gjorde undersøgelsen, fandt den også Bayern Munche trøje en anden gaffe. Det vil sige det ulovlige punktafgiftsbånd indlejret i cigaretpakker. Pitanya original, men brugt, forklarede han.

Hidtil har embedsmænd ikke kunnet bekræfte, hvor den tidligere punktafgift blev opnået. Fordi ejeren er blevet fundet. I stridene sikrede politi kun ansatte. Nummeret er 27 personer. Detaljerne er 3 mænd og 24 kvinder. De kommer fra Porong, Krembung og Tanggulangin. Mens han stadig undersøger som vidne, sagde han.

I raidet fandt den også et falsk Bayer Leverkusen trøje punktafgift fra printeren. Påstået ejeren af ​​vanskeligheden med at finde brugt punktafgift, der vil blive brugt. Derfor tog han en anden måde ved at gøre toldbåndet abal-abal. Brug almindeligt papir til at udskrive. Pinned på cigaretpakker som rigtige cigaretter, forklarede han.

Manang sagde, at falske cigaretter markedsføres til en række områder i det østlige Indonesien.