Rufus Norges drakt barn GarryJan

chelsea draktGutter som Diego Godin vet hva som kreves når de kommer opp mot Messi Neymar og Suarez.

De er ikke det vakreste laget å se på; de spiller ikke på den måten vi tradisjonelt forventer av spanske klubber; men de er svært effektive på hva de gjør. Diego Simeone gjør individer til bedre spillere, og han lager et lag mer enn summen av komponentene sine. Det er ikke en ferdighet å bli undervurdert.

Mourinho har Inter Milan drakt ikke hørt om at i dette hans andre stave på Stamford Bridge var hensikten å sikre Premier League-tittelen før han vendte seg til det ene troféet han aldri vant under sin første stint i London.

Etter å ha klart den første delen og sikret kontraktsutvidelsen som helt sikkert alltid var en del av planen hans, vendte alle øynene mot sin gamle stampende bakke i San Siro – som vil være vertskap for Champions League-finalen den 28. mai 2016.

Chelsea er fortsatt favoritter for Premier League Arsenal drakt denne sesongen, og det synes å være en forventning i klubben som sikrer tilbake til tilbake-titler, er nå vurdert som et minimum på Mourinhos liste over mål.

Men UEFAs nye kvalifikasjonsformat for Champions League vil gjøre The Special One s plan for å levere europeisk suksess i år tre eller fire av prosjektet langt fra enkelt. Og når Champions League-gruppespillet trekkes ut 27.